Vejbump - fartbump. 4,4 meter. Typegodkendt
[S/H Vejbump_slowdown_fart]
 4.665,00 DKK
3.995,00 DKK 
Vejbump - fartbump. 4,4 meter. Typegodkendt
Klik for at forstørre

SLOW DOWN kvalitets vejbump bestående af 2 stk. endestykker og 8 stk. midtersektioner. Højde 50 mm. Vejbumpet er modulopbygget så det kan leveres i mange mål. Typegodkendt kvalitets vejbump produceret i Nordeuropa. Lang holdbarhed og tilpasset til det nordlige vejr. Kan modstå en lastbil, men er samtidig så fleksibelt at det nemt tilpasses en mindre ujævn vej. God synlighed i dårligt vejr med de hvide reflekser. Et kvalitets vejbump der er designet til at sænke hastigheden og er nemt at montere. Skruer, rawplugs m.v. er incl.

Ved at gøre bumpet lidt mindre, og opstille 2 eftergivelige pullerter i siderne bliver cyklister ikke chikaneret og bilerne bliver forhindret i at passere samtidig, hvilket giver en ekstra fartdæmpning.

Idet vejbumpet er typegodkendt af vejdirektoratet, kan det benyttes på offentlige og private veje (husk godkendelse fra kommune/politi). Når Vejbumpet monteres på offentlig eller privat vej skal bumpet være sort med reflekser. Dette vejbump kan også leveres i gul, men dette må kun monteres på private områder. Uanset hvilken farve vi taler om, er vores vejbump altid lavet i helt nyt formfast materiale.

Længde 4,4 m.

 

 

 

Tilbage

   Måske er du også interesseret i følgende produkter
Cykel plejestation, reparationsstander
 Cykel plejestation, reparationsstander
14.800,00 DKK
Cykelpumpe, udendørs
 Cykelpumpe, udendørs
5.995,00 DKK
P-BIKE
 P-BIKE
2.280,00 DKK

Kunder der har købt dette produkt har også købt


Lige stander - totalhøjde 300 cm

A36, vejskilt 70 cm. Bump advarselstavle

Beslag D1 hulafstand 180 mm