Vejbump - fartbump

Typegodkendt vejbump

VEJBUMP / FARTBUMP


Vejbump og fartbump er et element, man ofte ser i trafikken. Den primære funktion er at øge sikkerheden ved at tvinge folk til at sænke farten. Derfor er det i særlig høj grad vigtigt, at vejbumpene og fartbumpene er meget synlige og iøjnefaldende. Derfor benytter man sig af reflekser til at øge synligheden af bumpene på alle tidspunkter af døgnet, også om natten. Samtidig kan de findes i flere forskellige farver, afhængigt af, hvilken man synes springer mest i øjnene.

Nogle af vores vej- fartbump er testet og typegodkendt af Vejdirektoratet, men beklageligvis typegodkender Vejdirektoratet ikke vejbump længere. Derfor er nogle af vores nye bump ikke typegodkendt, men vi kan garanterer at de overholder samme mål, som tidligere godkendte vejbump. Der er ingen vedligeholdelsesomkostninger og monteringen klares nemt på en formiddag. Alle vores vejbump kan flyttes og genanvendes.

Hvis der monteres et par eftergivelige pullerter på hver side af vejbumpet øges synligheden og farten nedsættes yderligere, idet to biler ikke kan passere samtidig. Vores typetestede SLOW-DOWN vejbump tåler overkørsel af lastbiler med en vægt på 44 t, og er samtidig så fleksibelt, at fartbumpet fint tilpasser sig en mindre ujævn vej. Nederst på siden ses et mobilt vejbump (rullebump), der gør sig bedst ved vejarbejde, en ulykke eller ved f.eks en skolepatrulje. Du kan læse mere om vejbump her.

Vejbump - fartbump


Viser 1 til 37 (af 37 produkter) Resultat sider:  1