Støjskærm med træ


Vi definerer støj som uønsket lyd, og støj opfattes forskelligt fra person til person. Det som kan være ligegyldigt for den ene, kan give den anden søvnløse nætter. SILENZIO støjhegns unikke materialevalg sikrer ikke kun at støjen dæmpes betydeligt. Du har også mulighed for at vælge imellem forskellige designs. Derfor kalder vi SILENZIO for det smarte støjhegn.

 

Som udgangspunkt findes støjskærme i to udgaver: Reflekterende og absorberende. Når du skal dæmpe lyden fra en varmepumpe er det vigtigt at den er absorberende. SILENZIO støjskærme er alle absorberende. Det vil sige at det meste af støjen der rammer støjskærmen absorberes (opsuges og forsvinder). Er din støjskærm reflekterende vil støjen blive reflekteret tilbage til husmuren, som igen vil sende lyden over til din nabo. Reflekterende støjskærme er typisk opbygget af brædder, beton, glas eller vandfast finer.

 

For at få den bedste effekt skal du placere dit kommende støjhegn så tæt ved støjkilden som muligt. og her møder du første udfordring. De fleste producenter af varmepumper kræver en afstand på min 70-90 cm (tjek for specifikt mål hos din forhandler). Det er altså ikke en god ide at sætte en kasse over udedelen af din varmepumpe. En stor fordel ved SILENZIO støjværn, er at den nemt kan afmonteres på få minutter, hvis der skal bruges mere plads ved f.eks. udskiftning af en reservedel eller ved service af din varmepumpe.

 

Støjhegn til varmepumper


Viser 1 til 4 (af 4 produkter) Resultat sider:  1